Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως guest κριτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο – 26 Νοεμβρίου 2017

Το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου 2017 απολαύσαμε όλοι το επεισόδιο του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” με τον Γιώργο να αναλαμβάνει τον ρόλο του κριτή. Άνετος, χαλαρός και ετοιμόλογος, σαν να το κάνει χρόνια, ο Γιώργος πήρε τη θέση του και κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις με το χιούμορ και τις ατάκες του.

Το act του Φώτη Χαλκίδη, ο οποίος τραγούδησε ένα ποντιακό τραγούδι, συγκίνησε τον Γιώργο αλλά και τους υπόλοιπους κριτές και το κοινό, οδηγώντας τον Γιώργο να πατήσει το golden buzzer στέλνοντάς τον απευθείας στον ημιτελικό.

Ο μάγος Van Dane ανέβασε στη σκηνή αρχικά τον Γιώργο και τη Μαρία και αργότερα τον Σάκη, και με τα μαγικά του τρικ κατάφερε να αφήσει κυριολεκτικά τους πάντες – κριτές, κοινό και τηλεθεατές – με το στόμα ανοικτό, κερδίζοντας κι αυτός αργότερα το εισιτήριό του για τους ημιτελικούς.

Πολλά και διάφορα ταλέντα ανέβηκαν στη σκηνή προσπαθώντας να κερδίσουν το κοινό και τους κριτές. Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις για τον ημιτελικό συμπλήρωσαν οι Lasha Sengelia, Αναστασία Τηνιακού και οι Κύπριοι Ντίνος Καντή & Κυριάκος Ευθυμίου.

Σε μια βραδιά που θύμιζε βραδιές Survivor στα social media, το #talentogr αλλά και το όνομα του Γιώργου βρέθηκε ανάμεσα στα trends πανελληνίως. Η επιτυχία της βραδιάς αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το επεισόδιο εκείνο το βράδυ. Στο γενικό σύνολο έκανε 34,6% και στο δυναμικό κοινό (15-44) 29,3%.

Για όσους έχασαν ή για όσους θέλουν να ξαναδούν το επεισόδιο,
θα το βρείτε ολόκληρο στη σελίδα του ΣΚΑΪ εδώ
.

Το γύρισμα έγινε στις 14 Νοεμβρίου 2017 στο θέατρο “Ελληνικός κόσμος”, το οποίο ήταν κατάμεστο.
Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες σχετικά με την παρουσία του Γιώργου στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” αλλά και ένα βίντεο με μαζεμένες τις στιγμές του Γιώργου στο επεισόδιο.

ΒΙΝΤΕΟ

  • Σκηνές Γιώργου
  • Trailer επεισοδίου

  • Τα Instagram Live του Γιώργου: Το πρώτο από το γύρισμα και το δεύτερο για να πει ευχαριστώ σε όσους παρακολούθησαν το επεισόδιο.

  • Backstage

  • Συνέντευξη στην εκπομπή “Εδώ” από το γύρισμα του επεισοδίου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ