Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκστρατεία Love Chain του οίκου Christian Dior

AND YOU, WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκστρατείες αγάπης συμμετέχει ο Γιώργος, αυτή της Love Chain από τον οίκο Christian Dior που γίνεται σε συνεργασία με τη Natalie Portman, και έχει ως σκοπό να προσφέρει χρήματα στο κίνημα We Movement.

Όπως μας ενημερώνει και ο Γιώργος αλλά και όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία, για κάθε ποστ η Dior προσφέρει ένα δολάριο στο We Movement με σκοπό την υποστήριξη της μόρφωσης νεαρών γυναικών παγκοσμίως.

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε μερικούς ακόμα που συμμετέχουν στην εκστρατεία. Εκτός από τη Natalie Portman, συμμετέχουν οι Robert Pattinson, Eva Herzigova, Johnny Depp, Bella Hadid, Jennifer Lawrence και πολλοί άλλοι.

Μπορείτε να δείτε και να μάθετε περισσότερο για το We Movement εδώ. Ακολουθήστε τους στο Instagram εδώ.

Το βίντεο της εκστρατείας δημοσίευσε ο ίδιος ο Γιώργος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μπορείτε να το δείτε παρακάτω μαζί με φωτογραφίες από τα παρασκήνια.
Τα γυρίσματα έγιναν στο Athens Art Studio με την ομάδα των φωτογράφων Αλέξανδρο Βογιατζάκη και Γιώργο Μυριαγκό στις 18 Οκτωβρίου 2017.
Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Studio εδώ.

Η κίνησή του αυτή έγινε θέμα σχολιασμού και αναφοράς στα μίντια. Παραθέτουμε παρακάτω την αναφορά της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ “Σήμερα”, αλλά και τον σχολιασμό από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το Πρωινό”.

ΒΙΝΤΕΟ