Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην τηλεοπτική σειρά “Το Τατουάζ”

Ο Γιώργος ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Alpha “Το Τατουάζ” στις 19 Ιανουαρίου 2018 σε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”, ενώ όπως ειπώθηκε στην εκπομπή “Happy Day”, οι υπογραφές για τη συμμετοχή του Γιώργου έπεσαν μόλις μία ώρα πριν ο Γιώργος βγει στον αέρα για την ανακοίνωση.

Αν και οι υπογραφές έπεσαν ανήμερα της ανακοίνωσης, η πρόταση έγινε από το καλοκαίρι και υπήρχε αρκετή σκέψη μέχρι να παρθεί η τελική η απόφαση. Απόφαση που επίσης ήρθε μετά από αρκετές πρόβες (2 μήνες τουλάχιστον) μαζί με τους σκηνοθέτες και συνεργάτες της σειράς, ώστε να είναι όλοι σίγουροι και, κυρίως, ο ίδιος ο Γιώργος ότι θα μπορεί να φέρει εις πέρας αυτό που θα του ανατεθεί αξιοπρεπώς.

Επίσημα οι πρόβες ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με φωτογραφία που μοιράστηκαν και ο Ανδρέας Γεωργίου αλλά και ο Γιώργος στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Το πρώτο επεισόδιο όπου εμφανίστηκε ο Γιώργος, μεταδόθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2018.

Σχετικά με τον ρόλο: Ο Γιώργος υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη (αργότερα αποκαλύπτεται πως το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος Αναστασίου), έναν γοητευτικό άντρα ο οποίος κατάγεται από τον Βόλο και φτάνει στα Μετέωρα, όπου ψάχνει να νοικιάσει ένα μαγαζί. Νοικιάζοντας το μαγαζί της Όλγας (Κατερίνα Γερονικολού), αρχικά μπαίνει στη ζωή της και του Σάκη (Λάζαρος Βασιλείου) και, αργότερα, κατ’επέκταση και στη ζωή των άλλων πρωταγωνιστών της σειράς. Ο πραγματικός σκοπός του Στέφανου δεν φανερώνεται από την αρχή αλλά σταδιακά, κυρίως μέσω flashback σκηνών με τον αδελφό του, Δημήτρη. Αποκαλύπτεται πως ήρθε να πάρει εκδίκηση από τον Σάκη για τον θάνατο του αδελφού του, αλλά όταν καταφέρνει τον σκοπό του, καταλαβαίνει πως όλο αυτό δεν είχε κάποιο νόημα, αφού ο αδελφός του δεν πρόκειται να γύριζε πίσω.
Στην πορεία μπλέκεται ερωτικά με τη Νικόλ, αλλά την χωρίζει όταν καταλαβαίνει πως είναι ερωτευμένος με την Όλγα, ενώ μαθαίνει επίσης πως ο αδελφός του είχε αποκτήσει ένα παιδί, την Αλκυόνη. Αν και βρίσκει την Αλκυόνη και οι δυο τους δένονται, τελικά χωρίζονται αφού η μητέρα της μετακομίζει μακριά από τα Μετέωρα και την παίρνει μαζί της.
Στον δεύτερο κύκλο, ο Στέφανος είναι μαζί με την Όλγα και παρά τις όλες δυσκολίες και εμπόδια που συναντούν, οι δυο τους καταφέρνουν να μείνουν μαζί, να παντρευτούν και να αποκτήσουν το δικό τους παιδί, την Άλκηστη.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ό,τι σχετίζεται με τη σειρά σε σχέση με τον Γιώργο. Θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τη σελίδα με όλο το υλικό όσο πιο σύντομα μπορούμε. Stay tuned!


BINTEO

  1. Αφιέρωμα μέχρι επεισόδιο 92.
  2. Σκηνές Γιώργου
  3. Τρέιλερ επόμενων επεισοδίων, που περιλαμβάνουν τον Γιώργο
  4. Γυρίσματα & Backstage
    • Κύπρος:
      1. Μέρος 1: 29-31 Ιανουαρίου & 26 Φεβρουαρίου 2018
    • Καλαμπάκα:
      1. Μέρος 1: 5-8 Φεβρουαρίου 2018
  5. Συνεντεύξεις & Δηλώσεις Γιώργου σχετικές με Τατουάζ
  6. Συνεργάτες, συνάδελφοι & φίλοι μιλάνε για Γιώργο και/ή τη συμμετοχή του στη σειρά

 

 


Credits σειράς