Λίγα λόγια για μας…

Γεια σε όλους! Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στο site μας!

Όπως λέει και το όνομά μας, Giorgos Aggelopoulos News, το site αυτό είναι αφιερωμένο στον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο, τον νικητή του Survivor 2017. Σκοπό έχει την στήριξή του και κάλυψη όλων όσων τον αφορούν στην επαγγελματική του πορεία μετά το παιχνίδι.

Το site δημιουργήθηκε από θαυμαστές και ξεκαθαρίζουμε ότι ΔΕΝ είμαστε ο Γιώργος και επίσης ΔΕΝ έχουμε κάποια επαφή μαζί του.

  • Η οργάνωση στο site

Στο αρχείο μας, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα αριστερά της αρχικής σελίδας (σε συσκευές όπως κινητά, τάμπλετ κτλ βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας) περιλαμβάνονται όλα τα σημαντικά πράγματα γύρω από τον Γιώργο.

Το αρχείο είναι μια συνεχής δουλειά σε εξέλιξη καθώς οι εξελίξεις προχωράνε και νέα πράγματα εμφανίζονται. Εκτός των καθημερινών αναρτήσεων που σκοπό έχουν την άμεση πληροφόρηση, θα εμπλουτίζουμε και το αρχείο μας με ό,τι πιστεύουμε ότι αξίζει να βρίσκεται εκεί.

Αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορείτε να βρείτε και χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς και θα είναι χαρά μας να βοηθήσουμε όπως μπορούμε 🙂

  • Πώς δουλεύουμε

Δεν μας ανήκει κάτι από το υλικό που αναρτούμε στο site καθώς εδώ συλλέγουμε πληροφορίες από διάφορες αξιόπιστες πηγές στο διαδίκτυο, στις οποίες και ανήκουν τα δικαιώματα και τα αποδίδουμε όπου είναι αναγκαίο. Αν κάποια στιγμή γίνει παράλειψη ή κάποιο λάθος, με χαρά μας να το διορθώσουμε μετά από επισήμανση.

Αν θέλετε να μας στείλετε κάτι που αφορά τον Γιώργο, είτε φωτογραφίες, είτε βίντεο ή κάτι άλλο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Για τους τρόπους επικοινωνίας, μπορείτε να δείτε εδώ.

  • Σχόλια στο site

Το site αυτό δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και σε αυτό το πνεύμα θα συνεχίσει να λειτουργεί. Οποιαδήποτε υβριστικά, ειρωνικά ή κακόβουλα σχόλια θα διαγράφονται. Συνεχή σχόλια τέτοιου είδους από τα ίδια άτομα θα οδηγήσει σε μπλοκάρισμα του χρήστη. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας ευχαριστούμε και πάλι,
Giorgos Aggelopoulos News