Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρεμιέρα του Όλα Γκουντ – 4 Σεπτεμβρίου 2021

Στη Σκιάθο βρέθηκαν το καλοκαίρι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα όπου συνάντησαν τον Γιώργο, πήγαν βόλτα με το νέο επαγγελματικό του σκάφος, τον Άρχων, και τους παραχώρησε συνέντευξη για την πρεμιέρα της εκπομπής τους “Όλα Γκουντ” του ΣΚΑΙ.

Σε μία χαλαρή κουβέντα, ο Γιώργος μίλησε για αυτό το νέο επαγγελματικό του βήμα όπου ως καπετάνιος του Dan One Cruises, αναλαμβάνει μικρές κρουαζιέρες γύρω από τη Σκιάθο. Στο θέμα σχέσεις, ο Γιώργος αναφέρει πως σίγουρα μετά το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο να γνωρίσει κάποια κοπέλα γιατί έχει χαθεί ο αυθορμητισμός της πρώτης γνωριμίας, καθώς επίσης και αρκετά από όσα γράφονται για εκείνον δεν έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο μέρος της συνέντευξης στο παρακάτω βίντεο. Ένα δεύτερο μέρος θα μεταδοθεί αύριο.

UPDATE: Παρακάτω προστέθηκε και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης, το οποίο προβλήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το μέρος, ο Γιώργος μιλάει περισσότερο για τα επαγγελματικά του και για το ότι θα ήθελε να συνεχίσει να ασχολείται με την υποκριτική, καθώς επίσης και για το σωματείο “Φύλακας Άγγελος”, το οποίο έχει ιδρύσει μαζί με τον Αναστάσιο Ντούγκα και τη Ράνια Κωστάκη και βρίσκεται δίπλα σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά. Ξεκαθαρίζει επίσης για το αν δέχτηκε ποτέ πρόταση να συμμετάσχει σε ένα All Star Survivor καθώς και διάφορες άλλες φήμες που ακούγονται σχετικά με εκείνον και το παιχνίδι.

Σχόλια

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.