Το ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Ρόδο για τον Φύλακα Άγγελο

Αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας, ο Γιώργος βρέθηκε στη Ρόδο με σκοπό την προώθηση των δράσεων του σωματείου του, “Φύλακας Άγγελος“, το οποίο στηρίζει παραμελημένα και κακοποιημένα παιδιά. Εκεί, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο της Ρόδου, Τηλέμαχο Καμπούρη. Λεπτομέρειες για τις δράσεις του σωματείου στο νησί δεν είναι ακόμα γνωστές, αλλά είμαστε σίγουροι πως σύντομα – και όταν το επιτρέψουν και οι συνθήκες στις οποίες ζούμε τον τελευταίο χρόνο – θα μάθουμε περισσότερα.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο Γιώργος δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί και με παλιούς γνωστούς και φίλους, αφού στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στο ποδόσφαιρο για την ομάδα της Ρόδου και είχε ζήσει για αρκετό διάστημα στο νησί. Ανάμεσα στους φίλους που συνάντησε ήταν οι Διονύσης Μακρυδημήτρης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Γιάννης Αρχοντούλης και Χρήστος Ψέλλας.

Ακόμη, κατά τις μέρες παραμονής του στο νησί, έκανε κι ένα σύντομο ταξίδι στη Σύμη για προσκύνημα στο μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πανορμίτη. Κατά την επιστροφή του από τη Σύμη, έδωσε και μία σύντομη συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Ντίρλη για την εκπομπή “Ευτυχείτε“, η οποία προβλήθηκε από την εκπομπή στις 5 Μαΐου 2021.
Αφού οι υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν, τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας αναχώρησε για το νησί του, τη Σκιάθο, όπου πέρασε την Ανάσταση μαζί με την οικογένειά του. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις του στο “Ευτυχείτε” καθώς και φωτογραφίες του Γιώργου από τις μέρες που πέρασε σε Ρόδο και Σύμη.

1 thought on “Το ταξίδι του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Ρόδο για τον Φύλακα Άγγελο

Σχόλια

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.