Η συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο newsbeast.gr για τον Φύλακα Άγγελο

Μία συνέντευξη στη Σοφία Πελεκάνου για το newsbeast.gr παραχώρησε ο Γιώργος, όπου μίλησε κυρίως για το σωματείο “Φύλακας Άγγελος”, στο οποίο είναι Πρόεδρος και συνιδρυτής.

Μιλάει κυρίως για το πως η πανδημία του Covid19 επηρέασε πολύ τις δράσεις του σωματείου, καθώς αυτό ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, λίγους μήνες πριν την έναρξη της πανδημίας. Ακυρώθηκε η πρώτη προγραμματισμένη συναυλία που θα γινόταν τον Μάρτιο του 2020, αλλά επηρεάστηκε και η δυνατότητα επαφής με τον κόσμο που θα ήθελε να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια.

Παρόλα αυτά, ολοκληρώθηκε η ειδική αίθουσα υποδοχής για παιδιά στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, αλλά προχωράει και η δημιουργία των γραφείων του σωματείου στην Αθήνα και μία αντίστοιχη αίθουσα στη ΓΑΔΑ. Ο Γιώργος αναφέρει:

“Έχουμε προγραμματίσει πράγματα που θα δώσουν στον κόσμο την ευακιρία να πάρει μέρος και θα προχωρήσουμε στη δημιουργία αντίστοιχων χώρων στις Εισαγγελίες ανά τη χώρα, στα μεγάλα αστικά κέντρα, ώστε να δημιουργήσουμε τους χώρους που θα μπορούν να φιλοξενούν τα παιδιά και να γίνεται η εξέταση τους στις καλύτερες δυνατές συνθήκες”.

Μια σύντομη αναφορά έκανε επίσης και στο Survivor, ο τέταρτος κύκλος του οποίου προβάλλεται αυτή την περίοδο.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στο newsbeast.gr.

Σχόλια

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.